Dutch Menubar English Version Homepage Nieuws Bestelinformatie Contact Veel gestelde vragen
Animated Globe

UBC180XLT - UBC280XLT



ubc180xlt
ubc180xlt

De Uniden Bearcat 180XLT en 280XLT zijn vrijwel identieke recente scanners. De ombouw met een extra chassisdeel staat al een tijd op deze site.

Het kan ook zonder: de oortelefoonplug kan worden gemodificeerd, zodat naast het oortelefoonsignaal ook het discriminatorsignaal hierop aanwezig is.

Het discriminator-IC, een MC3361 in SMD-uitvoering, bevindt aan de onderkant van de print die zichtbaar is als de achterkant van de scanner verwijderd wordt. De pen met het ongefilterde audio is pen 9.

UBC180XLT
UBC280XLT
Location of the BA4112
Discriminator Output
Pen 9 van de MC3361 bevat het ongefilterde audio
De aansluiting op pen 9

Op pen 9 van de MC3361 het ongefilterde audiosignaal.Een stukje geisoleerd draad wordt aan pen 9 gesoldeerd. De gebruikelijke beveiligingsweerstand wordt aan de andere kant van de print gesoldeerd, vlakbij het 3.5 mm chassisdeel.

Verwijder deze SMD-weerstand
Weerstand en condensator
Deze SMD-weerstand moet worden verwijderd
De weerstand en condensator aan het linker soldeereiland

De scanner heeft een stereo 3.5 mm plug als koptelefoonuitgang. Het middencontact wordt vrijgemaakt voor de discriminatoruitgang. Hiervoor moet de SMD-weerstand (zie cirkel) worden verwijderd. Aan het linker soldeercontact wordt een weerstand van 10 k gemonteerd. Ook een condensator van 2.2 nF wordt met dit soldeereiland verbonden. De andere poot van de condensator wordt met massa verbonden.

De andere aansluiting van de weerstand wordt verbonden met de draad die van pen 9 van de MC3361 komt.

Wanneer een stereo 3.5-mm plug gebruikt wordt, is het luidsprekersignaal beschikbaar op de tip en massa. Het discriminatorsignaal is beschikbaar op de middenring van de plug en massa.



© 2003- 2023 discriminator.nl



Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!

Map