Dutch Menubar English Version Homepage Nieuws Bestelinformatie Contact Veel gestelde vragen
Animated Globe

UBC3300XLT / BC250DPicture

De Uniden Bearcat 3300XLT is de Europese versie van de Amerikaanse BC250D. Er zijn kleine verschillen tussen deze scanners. Zo ondersteunt de 3300 8.33 kHz-stappen in de luchtvaartband. Beide scanners zijn geschikt voor het beluisteren van EDACS en Motorola trunkingnetten.

Er is weinig plaats om een extra chassisdeel aan te brengen voor de discriminatoruitgang. Ik heb daarom de oortelefoonplug gemodificeerd zodat hierop het discriminatorsignaal beschikbaar komt, terwijl het koptelefoonsignaal ook gewoon beschikbaar blijft.

UBC3300XLT / BC250D

Picture

Picture

LND9 bevat het basisbandsignaal

De aansluiting op pen LND9

Op LND9 staat het ongefilterde audiosignaal.Een stukje geisoleerd draad wordt aan LND9 gesoldeerd. De gebruikelijke beveiligingsweerstand wordt aan de andere kant van de print gesoldeerd, vlakbij het 3.5 mm chassisdeel. De draad wordt in de buurt van de antenneplug naar de andere kant van de print geleid.

Picture

Picture

De SMD-weerstand moet worden verwijderd

De weerstand van 10 k, verbonden met het linker soldeereiland

De scanner heeft een stereo 3.5 mm plug als koptelefoonuitgang. Het middencontact wordt vrijgemaakt voor de discriminatoruitgang. Hiervoor moet de SMD-weerstand (zie cirkel) worden verwijderd. Aan het linker soldeercontact (zie pijl) wordt een weerstand van 10 k gemonteerd. De weerstand wordt met wat lijm uit een lijmpistool gefixeerd aan de print. De andere aansluiting van de weerstand wordt verbonden met de draad die van LND9 komt.

Wanneer een stereo 3.5-mm plug gebruikt wordt, is het luidsprekersignaal beschikbaar op de tip en massa. Het discriminatorsignaal is beschikbaar op de middenring van de plug en massa.© 2003- 2024 discriminator.nlValid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!